Viborg Produktionsskoles Servicelinje laver god mad til alle elever og ansatte hver dag. Foto: Berit Guldbrand

Køkken & Service

Interesserer du dig for mad?
Drømmer du om at blive god til at sætte et godt og sundt måltid sammen?
Vil du lære at læse en opskrift og arbejde med forskellige teknikker i et køkken?
Kan du lide at arbejde indenfor en skarp deadline?
Overvejer du at tage en uddannelse som for eksempel ernæringsassistent, tjener eller kok?

Så er Servicelinjen noget for dig!

Kom og lad dig inspirere, lær om råvarer og madglæde. Bliv bedre i et køkken – sammen med andre.

Du kan opleve:

  • Daglig kantinedrift
  • Alsidige opgaver i og omkring et køkken
  • Glæde ved mad – tilberedning, spisning og fællesskab
  • Forståelse for råvarers holdbarhed, anvendelsesmuligheder samt kvalitet
  • Fokus på husholdningsdrift – f.eks. hygiejne, rengøring og tøjvask
  • Godt samarbejde og individuel udvikling

Information og nyheder om Viborg Produktionsskole