Linjer

Viborg Produktionsskole har i øjeblikket seks forskellige linjer, som du kan vælge.

Hvis der er plads på den linje, du gerne vil deltage hos, kan du optages der. Ellers må du starte på din andenprioritet.
Hvis der senere blive plads på den ønskede linje, er der mulighed for at skifte.

Hvad vil du gerne være god til?

Udgangspunktet er, at den, der laver noget, lærer noget. Derfor er Viborg Produktionsskole indrettet mere som en arbejdsplads end som en skole. Her kan du prøve dig selv af på forskellige værksteder og finde ud af, hvad du gerne vil være god til.

Som elev på Viborg Produktionsskole vil du modtage oplæring i de faglige opgaver på den linje, du bliver optaget på. Opgaverne eller produktionen, som vi foretrækker at kalde det, er praktiske opgaver, som vi udfører, fordi de er nødvendige for skolens drift, eller fordi vi har solgt produkterne til en kunde.

Sammen med produktionsskolens vejledere og undervisere får du lavet en plan for dit produktionsskoleophold, så det passer lige netop dig. Mens du arbejder, kan du tænke over, hvad du gerne vil uddanne dig til eller arbejde med.
Vi tror nemlig, at alle kan blive gode til noget. Giv den en skalle og find ud af, hvad netop DU er god til.

Vi vil gerne give dig en god oplevelse og hjælpe dig i dit eget tempo til at kunne gennemføre en ungdomsuddannelse eller få et fast arbejde.
Et produktionsskoleophold er ikke et formelt kompetencegivende undervisningstilbud. Det skal ses som et afklarende forløb, der leder frem mod enten uddannelse eller job.